Hotel Piatra Mare Poiana Brasov 4*

Tarife la Hotel Piatra Mare Poiana Brasov ; Statiuni Montane

Informatii hotel Piatra Mare Poiana Brasov: Situat in centrul statiunii, cu o amplasare privilegiata, orientat catre partiile de schi. Hotelul  dispune de 186 de camere: 11 camere single, 94 camere duble,  42 camere king size, 14 apartamente matrimoniale, 15 apartamente standard, 9 garsoniere cu scara interioara si 1 penthouse.

Camerele: Fiecare camera este dotata cu: minibar, tv color, cablu tv, bai dotate cu grup sanitar si cada, telefon, balcon. Apartamentele si camerele large dispun de un spatiu generos, pe langa mobilierul de exceptie dispun si de jacuzzi. Pentru familiile mai numeroase spatiul de cazare cel mai potrivit este garsoniera care dispune de o scara interioara din lemn masiv ce face legatura intre living si dormitor.

Servicii de masa: se asigura in restaurantul propriu.

Nu sunt incluse: Taxa statiune, taxa salvamont (se achita la receptie)

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 2-6 ani gratuit la cazare si masa. Daca se doreste patut pentru copil se achita 50 lei/zi; 6-12 ani achita pentru patul suplimentar cu mic dejun – 100 lei/zi.

Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor: bar, terasa, restaurant cu o capacitate de 550 de persoane, situat la parterul hotelului (are 3 saloane Smarald, Cristal si Topaz), piscina acoperita - cea mai mare din tara, pool bar, sauna, jacuzzi, solar si salon de masaj, sala de fitness. Complexul pune la dispozitie si 8 sali de conferinta, toate fiind dotate cu tehnologie de ultima generatie, retroproiectoare, traducere simultana, microfoane, ecran, sonorizare, flipchart.