Hotel Phaedra Beach Malia Creta Grecia 3*+ Demipensiune sau All Inclusive

Site-ul hotelului: Phaedra Beach

Amplasament
Malia. Situat pe malul marii, langa plaja cu nisip, la aproximativ 2 km. de centrul Maliei, la aproximativ 30 km. de aeroportul din Iraklion. Hotelul Phedra Beach este amplasat langa o plaja larga cu nisip.
Hotelul
A fost renovat in anul 2006. Este un complex format din 9 cladiri (1 lift). Sunt in total 240 de camere. Exista 2 restaurante, 3 baruri, un bar pe plaja, salon TV, sala de internet, serviciu medical, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete. Exista 4 piscine. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata, pe plaja se platesc suplimentar.
Clasificarea nationala hotelului: 3*
Camerele
In toate camerele exista: baie sau dus (foehn), toaleta. Aerul conditionat (individual), seiful, frigiderul se platesc suplimentar. Majoritatea camerelor au balcon. In cladirea noua, camerele sunt mai spatioase, televizorul se plateste suplimentar. Este posibila cazarea a pana la 3 adulti si 1 copil.
Activitati
Biliardul, sporturile acvatice pe plaja se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.
Pentru copii
Exista o piscina, special amenajata, un teren de joaca, paturi pentru copii. Serviciile de bona se platesc suplimentar.
Masa
Mic dejun si cina-tip bufet suedez. Contra cost se poate opta pentru suplimentul de ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina(bufet suedez), cafea, ceai, desert, anumite bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Pentru tarife dati clic aici: Turism prin Aqua Travel si sejur Creta .