Hotel PGS Kiris Resort Kemer 5* Ultra All Inclusive

Site-ul hotelului: PGS Hotels Kiris Resort ; PGS Kiris brochure

Hotel PGS Kiris Resort dispune de o suprafata de 70000 mp si este situat la 6 km de Kemer, 55 km de Antalya si la 65 km de aeroport. Distanta pana la plaja Blue Flag este de 200 m.

Localizare

Hotelul dispune de o suprafata de 70000 mp  si este situat la 6 km de Kemer, 55 km de Antalya si la 65 km de aeroport. Distanta pana la plaja Blue Flag este de 200m.

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, restaurante a la carte (cu specific italian, asiatic), baruri, cafenea, piscina exterioara si interioara, ponton, tobogane de apa, masa de tenis, baschet, aerobic, discoteca, centru fitness, coafor, salon de frumusete, mini-cinema.

Facilitati camere

Hotelul ofera 675 camere standard. Acestea dispun de parchet laminat sau mocheta, baie cu cada, aer conditionat, televizor, minibar, seif, uscator de par.

Sport & Divertisment

Hotelul pune la dispozitia turistilor piscina si jocuri la piscina, scoala de scufundari, loc de joaca, spatiu pentru volley pe plaja, teren de tenis, teren de baschet, mini fotbal, cursuri de aerobic, tenis de masa, darts, showuri de animatie, cinema, discoteca.

Drinks & Food

Hotelul ofera turistilor posibilitatea de a lua masa la restaurantul principal ce serveste toate mesele, un restaurant cu specific italian, unul cu specific asiatic, o cafenea, pool bar, piano bar

Facilitati copii

Hotelul ofera celor mici un miniclub (4-12 ani) supraveghiat de animatori experimentati. Aici se organizeaza diferite activitati sportive, jocuri la piscina, co mpetitii si workshop-uri pentru stimularea creativitatii copiilor.

Spa & Wellness

Clientii se pot relaxa optand pentru masaje, baie turceasca, sauna sau centrul de fitness precum si o piscina interioara.

Tarife la Sejur Kemer .