Hotel Pescarus Mamaia 2*

Tarife la Hotel Pescarus Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel : Hotel Pescarus Mamaia ** este situat in zona sudica a statiunii Mamaia, in apropiere de parcul Aqua Magic si de Satul de Vacanta, la circa 100 m de plaja. Hotelul a fost partial renovat in 2006 . P+3. Dispune de 133 de camere duble, bar original decorat de artisti renumiti, parcare proprie.
Camerele: sunt dotate cu tv cablu, frigobar, baie renovata cu grup sanitar si dus/cadita, geam termopan. O parte din camere dispun de balcon. Camerele au fost redecorate pentru a le face primitoare si confortabile.
Servicii masa: Optional,
in sistem de bonuri valorice sau fisa cont, se serveste la Restaurantul Parc.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Facilitati (copil in camera cu doi adulti): primul copil 0-10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, pentru cel de-al doilea copil se va achita 20% din c/v unui loc de cazare fara pat suplimentar sau 50% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; peste 10 ani sau daca sunt mai mult de 2 copii indiferent de varsta, turistii trebuie sa achite 50% din c/v unui loc cazare cu pat suplimentar asigurat.

Alte informatii: Hotel dispune de receptie moderna, bar de zi, exchange, seif, parcare. Animale de casa sunt acceptate (carnet sanatate); se va plati pentru acestea 50% din valoarea unui loc. Aer conditionat la receptie, functie de disponibil.