Hotel Perivolas Traditional Houses Santorini, Oia, Grecia 5* Mic Dejun

Site-ul hotelului: Perivolas

Amplasament

Oia. Pe marginea unei stanci, aproape de centrul orasului, la 10 km de capitala insulei, Thira. Hotelul Perivolas Santorini este situat pe marginea unei stanci, de unde se deschide o uimitoare panorama a marii.

Hotelul

Este un hotel mic, construit in stilul traditional al insulei Santorini care include 14 camere, receptie, restaurant - bar, bar la piscina, cafenea, spalatorie, o mica biblioteca,parcare auto, piscina. La receptie se pot inchiria seifuri. Se pun la dispozitie sezlonguri si umbrele fara plata la piscina.
Clasificarea nationala a hotelului – A Superior.
In hotel nu se pot caza persoane sub 16 ani.

Camerele

Tip Studio – este o camera construita si decorata in stilul caracteristic al insulei Santorini, prevazuta cu baie (foehn), toaleta,aer conditionat, telefon, mini-bucatarie localizata intr-o nisa, terasa. Toate ferestrele sunt orientate spre mare. Capacitatea este de maxim 2 persoane.
Suite – consta intr-un dormitor si o camera de odihna amplasate in acelasi spatiu larg.
Perivolas Suite – (120 mp) include dormitor si camera de odihna in cadrul aceluiasi spatiu intins, baie cu aburi, piscina acoperita.

Activitati

Centru de sanatate si frumusete (sauna, 2 jacuzzi, sala de forta) – cu plata suplimentara.

Pentru copii

Exista o piscina. Serviciile de bona se platesc separat. ((Masa. Se ofera mic dejun – bufet suedez. Pentru cina – se plateste suplimentar.))

Masa

Se ofera mic dejun – bufet suedez.

Tarife la Sejur Santorini .