Hotel Pensiunea Vila Speranta Predeal 3*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel pensiune vila Speranta:  Amplasată la doar 1,5 km de centru, pe drumul către cabana Trei Brazi, într-o zonă cu peisaj mioritic si liniste desăvârsită. Pensiunea dispune de 17 camere duble si 3 apartamente pentru familii cu maxim 2 copii. Deasemenea din dotări fac parte TV cablu+DVD, frigider, minibar. Una dintre camerele apartamentelor dispune de un pat matrimonial, iar cea de-a doua cameră de o canapea extensibilă.

Camerele: Cele 17 camere duble sunt dotate cu paturi dublu/matrimonial, dispun de baie proprie în cameră si TV cablu, frigider, minibar, balcon si acces internet wireless gratuit. Două dintre cele 17 camere sunt dotate cu baie cu hidromasaj. Apartamentele sunt formate din 2 camere plus baie proprie cu hidromasaj si balcon.
Serviciile de masa: Pensiunea Speranta dispune de două saloane restaurant cu un total de 140 de locuri: primul salon cu un număr de 40 de locuri este amenajat într-un stil rustic-vânătoresc; cel de-al doilea salon restaurant nou deschis, dispune de 100 de locuri si este amenajat în trepte sub formă de separeuri, cu o ambiantă intimă plăcută oferită de cadrul floral în care este amenajat si luminat natural. De asemenea terasa cu un număr de 40 de locuri, oferă ambiantul natural din mijlocul naturii pentru a savura o masă copioasă.

Faciitati acordate copiilor: 0-7 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar
Nu sunt incluse:
convorbirile telefonice si taxa de statiune se achita la receptie
Alte informatii: Intr-un cadru natural montan, vila dispune de 2 săli de conferintă cu 70 si respectiv 30 de locuri dotate cu: ecran proiectie; video proiector; flipchart; TV + DVD; sistem de sunet; internet wireless si cu fir; calculatoare de birou; imprimantă; sală coffee-break.