Hotel Grand Astoria Mamaia 3*

Tarife la Hotel Grand Astoria Mamaia (ex Patria) ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Grand Astoria Mamaia (fost Patria): Situat in centrul statiunii, la 20 m de plaja. P+10. 203 camere duble. Camerele cu 2 locuri sunt situate la etaj, dispun de grup sanitar si dus, fara balcon. TV-cablu si minifrigider incluse in tarif.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, sistem bonuri valorice, in restaurantul NATIONAL, categoria I, capacitate 720 de locuri. Restaurantul dispune si de LINIE DE AUTOSERVIRE.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): primul copil 0-12 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Al doilea copil 0-12 ani achita 50% dintr-un loc pentru adult si primeste pat suplimentar. Patul suplimentar se achita 50 % dintr-un loc pentru adult. Pentru 3 adulti, se va achita 2 locuri si 50% din tariful unui loc, cu pat suplimentar asigurat.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Alte informatii: Hotelul dispune de 3 lifturi, centrala termica proprie, bar de zi de 60 de locuri.  Se accepta animale de companie cu carnet de sanatate si cu plata a 30% din valoarea unui loc de cazare. Telegondola, la 150 m, Aqua Magic, la 1500m. Teren de tenis si fotbal, la 30 m. Centru comercial, la 50 m. Plaja larga nisipoasa, cu intrare lina in mare. Aer conditionat, optional, 20 ron/zi/camera.