Hotel Parc Buzias 3*

Tarife la Hotel Parc Buzias ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

Informatii hotel Parc Buzias:  Renovat in 2006-2007, Hotel Parc Buzias este situat la 800 m distanta de centrul statiunii Buzias. Structurat pe trei etaje dispune de 282 de locuri de cazare dispuse īn 30 de camere cu pat matrimonial, 107 de camere cu doua paturi si īn 4 apartamente cu un dormitor.

Camerele: sunt dotate cu telefon, televizor, minibar, internet wireless, baie cu cada, balcon.  

Servicii de masa: la restaurantul propriu, categoria I, in sistem a la carte.
Tratamentul balnear: in baza proprie a hotelului se pot trata urmatoarele: cardiovasculare, ale sistemului nervos central, tulbarari neuropsihice, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni ale rinichilor si cailor urinare, boli de nutritie si metabolism, afectiuni ginecologice. Tratament : hidroterapie (bai cu apa minerala, bai galvanice, dus subacval, jacuzzi), masaje (terapeutice, de relazare), acupunctura, sauna, fizioterapie, termoterapie, kinetoterapie, aerosoli, mofete.

Faciitati acordate copiilor: 0-7 ani beneficiaza de cazare si tratament gratuit conform certificatului de nastere si biletului de trimitere de la medic; 7-14 ani achita 50% din tariful de cazare al unui loc, masa la cerere iar tratamentul integral.
Nu sunt incluse: taxa de statiune, taxa de parcare.
Alte informatii: Hotelul mai dispune de  restaurant, avānd o capacitate de 300 de locuri din care 50 pe terasa, bar de zi cu o capacitate de 60 locuri, beauty salon. Centru de conferinte cu 3 sali (20-100 locuri) complet dotate si utilate. Centru SPA propriu. Parcare proprie. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare.