Hotel Paradiso Mangalia 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Situare: pe faleza orasului Mangalia, la 25 de metri de plaja si datorita asezarii perpendiculare pe linia tarmului, toate cele 273 de camere au vedere la mare.

Dotari generale: 206 camere duble, 55 camere single si 12 apartamente. Hotel Paradiso Mangalia mai dispune de sala fitness, sauna si club pentru petrecea timpului liber si o piscina exterioara (inclusiv sezlonguri-in limita locurilor disponibile) si bazin cu apa sulfuroasa,  internet wirless la mezaninul hotelului.  In cadrul hotelului functioneaza un Cabinet de Geriatrie - Ana Aslan, Reflexologie, si masaj, Salon de cosmetica si manichiura si Magazin de suveniruri.

Dotari camere: renovate in anul 2006 si dispun de : mobilier nou, bai cu dus, tvtelevizor, cablu tv, telefon, bar-racitor si instalatie de aer conditionat.

Servicii masa: va pune la dispozitie la parter un bar cu 40 de locuri si un restaurant, cu terasa, cu o capacitate de 500 de locuri;  masa-fisa cont.

Tratament: tratamentul se poate efectua in cadrul hotelului Paradiso si ofera urmataoare proceduri de tratamente: hidrotermoterapie, hidrokinetoterapie, masaj cu namol, electroterapie, fototerapie, pneumoterapie, tratamente ginecologice si btratamente complementare (acupunctura, infiltratii cura gerovital).

Tratament balnear ( 3 proceduri/zi) - de luni pana vineri si pachetele includ: consultatie primara, proceduri recomandate de medic in baza acestei consultatii si raport medical final. La consultatia primara este obligatorie prezentarea scrisorii de recomandare medicala eliberate de medicul de familie/specialist. 

Tarif trament pachet 5 zile - 479 lei/pers; pachet 6 zile - 575 lei/pers; pachet 8 zile -766 lei/pers; pachet 10 zile - 900 lei; pachet 12 zile - 1026 lei/pers; pachet 15 zile - 1231 lei/pers;

Facilitati copii : 0-2 ani gratuitate la cazare si mic dejun fara a beneficia de pat suplimentar; copii cu varsta intre 2-7 ani gratuitate la cazare si achita micul dejun de 13 lei/zi (la care se adauga comisionul agentiei)- fara pat suplimentar; intre 7-13 ani achita contravaloarea patului suplimentar cu mic dejun, copii cu varsta cuprinsa intre 13-18 ani achita 30% din tariful camerei duble cu mic dejun inclus si se asigura pat suplimentar

Alte facilitati: Taxa hoteliera este inclusa in pretul de cazare.