Hotel Palas Mamaia 4*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Palas Mamaia: Aflat în nordul statiunii MAMAIA Complexul Palas Pelican este amplasat la aproximativ 50 m de plaja, si 100 m de lacul Mamaia, baza a sporturilor nautice. Hotelul P+4 dispune de 288 de locuri: 104 camere duble si 40 de apartamente.
Camerele dispun de  minibar, aer conditionat, televizor; cablu TV, fotolii/scaune tapisate, masa de toaleta cu scaune tapisate, baie cu dus si cada, uscator halat de baie, papuci de unica folosinta, consumabile baie, telefon direct, international.
Servicii de masă: se asigura in restaurantul propriu categ. 3 stele. Micul dejun inclus in tariful de cazare. In perioada 01.07-31.08.2010 micul dejun este bufet suedez, in extrasezon acesta se va fi de tip continental.
Nu sunt incluse în pret: taxa de statiune, taxa de parcare, taxa litoral, taxa acces piscina  – se achita la receptie.
Facilităti copii (în cameră cu 2 adulti): Nu exista serviciul de pat suplimentar. Nu se contracteaza camere in regim de single; copii 0-8 ani achita 10% din c/v unui loc de cazare fara pat suplimentar; copii 8-14 ani achita 20% din c/v unui loc de cazare fara pat suplimentar.

Alte facilitati: Hotelul dispune de: restaurant cu specific românesc si international, salon breakfast, bar, hol de primire/stationare piscina neacoperita, masina de curatat încaltamintea, schimb valutar. Informatii turistice/de transport, teren sport (tenis, golf) neacoperit, sala de conferinte cu o capacitate de 50 de persoane.