Hotel Palace Sinaia 4*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel Palace Sinaia:  Hotelul este situat ultracentral in statiunea Sinaia, chiar in parcul Ghica, in imediata vecinatate a Cazinoului si a Manastirii Sinaia, doua locatii istorice importante ale zonei. Hotelul dispune de 150 de camere, in urmatoarea structura: 3 apartamente; 9 garsoniere; 72 de camere cu doua paturi; 47 de camere cu pat matrimonial; 19 camere single.

Camerele: spatioase, luminoase si confortabile dispun de: televiziune prin cablu, linie telefonica directa, minibar, acces la internet, uscator de par, incalzire central, baile din apartamente au cada cu hidromasaj.
Serviciile de masa:
Restaurantul Palace, capacitate 230 locuri,  pune la dispozitie intr-o ambianta deosebita o larga varietate de preparate culinare din bucataria traditionala romanesca si internationala. Bauturile rafinate vin din toata lumea, iar vinurile sunt alese din cele mai reprezentative podgorii. Salonul clasic al restaurantului Palace, categoria I-a, cu 230 de locuri, ofera servicii complete: de la micul dejun (bufet suedez) si pana la cocktail-uri, receptii, intalniri de afaceri, mese festive.
Nu sunt  incluse:
taxa salvamont (3 lei/pers); taxa de statiune (5% din contravaloarea primei nopti de cazare); taxa de parcare.
Alte informatii: Hotelul  ofera utilitatile si facilitatile pe care le asteptati de la o asemenea locatie de prim rang: minibar, legaturi telefonice internationale directe, televiziune prin cablu, acces la internet, pastrarea obiectelor de valoare, spalatorie-curatatorie, birou de informatii, bar de zi, terase de vara, discoteca, room-service, frizerie-coafura, cosmetica, rent-a-car, parcare. 5 Sali de conferinta de 110, 45, 25, si 80 locuri, cu toate dotarile: flipchart, videoproiector, retroproiector, ecran, internet, copiator, scanner, telefon, fax.