Hotel Orizont Predeal 4*

Tarife la Hotel Orizont Predeal ; Statiuni Montane

Adresa Hotel Orizont Predeal: Str.Trei Brazi, nr.6, Predeal, Romania.

Localizare: la 50m de E15 (DN1) - soseaua Brasov - Bucuresti la 800m de gara Predeal si la 140 km de Aeroportul Bucuresti Otopeni.

Dotari generale:  numar camere: 96 duble, 16 single, 7 apartamente, 20 de camere duble executive,  restaurant Orizont cu specific international (250 locuri), restaurant si crama Miorita - cu specific traditional romanesc, Cigar Club, Sky Lounge, Orizont SPA: 3 tipuri de sauna (uscata, ruseasca si cu infrarosu), piscina interioara, 2 jacuzzi, camera de gheata, tratamente de infrumusetare, impachetari si masti, aromaterapie, masaj ; 'Natura Bar' - situat in centrul SPA, ofera o doza proaspata de energie. Orizont Forum Centru de conferinte (salile Postavaru, Clabucet, Piatra Mare si Bucegi) ; sala de fitness; parcare pazita (12 lei/zi/autoturism).

Dotari camera: telefon, dus, uscator de par, televizor cu cablu, aer conditionat, internet, seif, frigider, balcon.

Servicii masa: mic dejun bufet.

Facilitati copii ( cazati in camera cu 2 adulti): intre 0-5.99 ani gratuitate la cazare fara pat suplimentar; daca se solicita pat, se achita 46 lei/zi/persoana  ; masa se achita separat, la fata locului; peste 6 ani achita tarif intreg cu pat suplimentar (92 lei/zi/persoana ). 

Informatii suplimentare:

-check in - ora 14

-check out - ora 12

-micul dejun - intre orele 07.00 - 11.00

-parcare - 12 lei/zi/autoturism

Preturile includ si accesul la SPA ORIZONT - piscina, zona dedicata pentru jacuzzi si relaxare, sala de fitness, camera de gheata, 3 tipuri de sauna - uscata, cu infrarosu si umeda cu aromoterapie.