Hotel Orhideea Albena 3* All Inclusive

Tarife la Hotel Orhidea Albena ; Litoral Bulgaria .

Hotel Orhideea Albena este situat la 500 metri de plaja, intr-un loc calm si linistit, clubul all inclusive Orhidea corespunde la toate standardele pentru club de familie. Natura unica din statiunea Albena, imbinata cu o arhitectura moderna si calitatea deosebita a serviciilor oferite, garanteaza o vacanta plina de confort si satisfactii deosebite. De pe coasta dealului inalt, pe care este situat hotelul, se deschide o priveliste superba spre mare .
Facilitati: Hotel Orhidea Albena dispune de un restaurant cu aer conditionat, restaurant ca la carte, bar cu separeuri, snack bar, bar cu bazin de inot, bazin de inot pentru copii, teren de tenis, cabinet pentru masaj. All inclusive club Orhidea are doua sectoare separate de trei si patru etaje. Hotel Orhideya Albena ofera 225 de camere, 15 camere single, 189 de camere duble, 6 apartamente si 15 bungalouri. La intrarea principala a hotelului, exista o parcare cu 15 locuri.
Dotari camere: In fiecare camera exista telefon, televizor cu program prin satelit, baie si toaleta, balcon. O parte din camere au fatada spre mare, iar celelalte spre parc.

Site-ul hotelului: Hotel Orchidea Albena