Hotel Onix Cap Aurora 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Onix Cap Aurora: pe malul marii, P+4. Plaja: īn golf īndiguit, cu pietre mici sau nisip (contra cost paturi si saltele de plaja si umbrele). Hotelul dispune de 216 camere duble, 60% din camere cu vedere la mare, 3 apartamente, restaurant propriu de 2 stele, sala de conferinte de 70-100 de locuri, piscina (cu plata), parcare cu plata.

Camerele: sunt de 2 tipuri: camere modernizate (mobilier nou, grup sanitar modernizat) si camere standard, toate dotate cu balcon, grup sanitar si dus propriu, centrala termica proprie, TV cablu si minibar incluse in tariful de cazare.
Serviciile de masa : Optional,
in varianta de masa la restaurant Onix categoria 2 stele; serviciile de masa se practica in regim de ‘‘linie de autoservire‘’- fisa cont client.
Nu sunt incluse in pret
: taxa de parcare, de statiune si salubritate - se achita la receptie.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
0-2 ani gratuit la cazare si mic dejun fara pat suplimentar; 2-7 ani  ani gratuit la cazare fara pat suplimentar dar achita 50% din c/v micului dejun,  sau 50% din c/v unui loc de cazare cu pat suplimentar asigurat; 7-14 ani: primul copil gratuit la cazare si 100% mic dejun, cel de-al doilea copil achitan 50% din c/v unui loc de cazare si 100 % micul dejun. Peste 14 ani achita tarif integral.

Alte informatii: Se admit animale de companie cu certificat de sanatate si achitarea a 20% din tariful de cazare pentu un adult, la pret de receptie. Hotelul dispune de parcare proprie cu plata, sala de conferinte de 70-100 de locuri, piscina (cu plata).