Hotel Olimpic Jupiter 3*

Tarife la Hotel Olimpic Jupiter ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel: OLIMPIC Jupiter ***este situat in zona centrala a statiunii, chiar pe malul marii, la 15 m de plaja. P+9, cu o capacitate de 455 locuri, din care 214 camere duble si 9 camere triple, toate cu vedere partial  spre mare.

Camerele duble dispun de balcon cu vedere partiala la mare, grup sanitar si dus. Tv-cablu si minibar, incluse in pret. Acces pe baza de cartela magnetica.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, fisa cont, la restaurantul propriu - OLIMPIC, categoria 3 stele, 800 locuri. Terasa cu specific pescaresc, gradina de vara, bar de zi.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Facilitati copii (Ón camere cu 2 adulti):1 copil 0-12 ani, gratuit la cazare, fara pat suplimentar; al doilea copil 0-12 ani, fara pat in camera, achita 50% din c/v unui loc de cazare; peste 12 ani, pat pliant obligatoriu, se achita 50% din tariful unui loc in camera dubla.
Alte informatii: Nu se admit animale de companie. Hotelul dispune de parcare proprie cu plata, sala de conferinte (50 de locuri cu internet si intranet, aer conditionat) si (100 locuri cu aer conditionat), bar de zi, seif, lift, schimb valutar, plaja amenajata si oferita gratuit turistilor.