Hotel Olanesti din Baile Olanesti 3*

Tarife la Hotel Olanesti Baile Olanesti ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare .

 Informatii hotel Olanesti: Hotelul dispune de 408 locuri de cazare repartizate astfel : 4 camera cu pat matrimonial, 198 camere cu 2 paturi si 2 apartamente.Camerele: sunt modernizate fiind dotate cu grup sanitar propriu, tv, cablu tv, telefon si balcon. 40% din spatiile de cazare dispun de frigider si doar in proportie de 20% si de aer conditionat.

Servicii de masa: se asigura in 3 restaurante cu capacitate de 600 locuri, categoria 3* in sistem de bonuri valorice.

Tratament: Baza proprie de tratament cu aparatura modern ce include laser, bai galvanice, parafina, aerosol, curenti diadinamici, curenti interferentiali, ionizari, ultrasunet, magneto-diaflux. Turistii se vor prezenta cu bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie. Afectiuni ce pot fi tratatate: afectiuni renale si ale cailor urinare, afectiuni digestive, afectiuni cronice ale ficatului si cailor biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni metabolice si de nutritive, afectiuni dermatologice, boli profesionale, afectiuni cardiovasculare afectiuni reumatismale, endocrine, ginecologice cronice.

Nu sunt incluse: taxa statiune, frigider si aer conditionat, functie de disponibil (se achita la receptie).

Facilitati copii in camera  cu 2 adulti: 0-7 ani gratuit fara pat suplimentar; peste 7 ani achita 50% din cv unui loc si beneficiaza de pat suplimentar.

Alte informatii: Hotelul pune la dispozitia turistilor bar de zi, 3 sali de restaurant cu o capacitate totala de 600 de locuri (o sala pentru meniuri dietetice – 5 diete, o sala pentru servirea mesei a la carte, o sala rustica), sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri, sala de coffee break, 4 cabinete medicale (pentru consultatii de specialitate si injectii cu apa mineral), baza de tratament cu multiple proceduri, camera de garda, dusuri cu apa calda non stop, bai minerale, laborator de analize medicale, piscina acoperita, parcare auto.