Hotel Nufarul Baile Felix 3*

Tarife la Hotel Nufarul Baile Felix ; Statiuni Balneare

Informatii hotel Nufarul Baile Felix: Situat la liziera padurii, aproximativ 200 m de centru si 10 KM de Oradea. Renovat 2004 P+2, dispune de 78 camere duble, 6 single, 2 apartamente. Camere duble: baie cu cada, tv cablu, minibar, telefon, balcon (partial), mobilier nou

Servicii de masa: la restaurantul propriu 120 locuri, categoria I. Masa  in sistem fisa cont.
Tratamentul balnear se acorda pentru minim 1 saptamana si include consultatie medicala initiala, 20 de proceduri/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistenta medicala permanenta. In baza de tratament a hotelului Termal se va efctua tratamentul Baza de tratament este dotata cu: instalatii de hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie, elongatii, inhalatii-aerosoli, masoterapie. Se trateaza afectiuni reumatismale (inflamatorii, degenerative, abarticulare), afectiuni postraumatice, afectiuni neurologice centrale si periferice, ginecologice, afectiuni asociate (boli metabolice si de nutritie, boli endocrine).
Nu sunt incluse: taxa de statiune, ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare; taxa de parcare. convorbirile telefonice, wellness.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): pentru copii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; copii peste 12 ani achita contravaloarea patului suplimentar si mesele integral. Nu se accepta 3 adulti in camera dubla.

Alte informatii: ;  bar de zi, terasa de vara, seif, parcare (contra cost), sala de fitness, bar, sala de conferinte (20 de locuri), casa de schimb valutar, magazin, baza de tratament si centrul de Wellness sunt comune cu cele ale Hotelului Termal; servicii de spalatorie si curatatorie. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.