Hotel New Montana Sinaia 4*

Tarife la Hotel New Montana Sinaia ; Statiuni Montane

Informatii hotel New Montana Sinaia:  Hotelul New Montana a fost complet renovat si clasificat cu 4 stele. Situat in centrul statiunii Sinaia, atmosfera calda si serviciile de cea mai inalta calitate fac din hotelul New Montana destinatia ideala pentru recreere sau pentru orice sejur de afaceri de succes.

Hotelul pune la dispozitia turistilor: barul Marathon, restaurant Artemis cu specific romanesc si international,  centru SPA New Montana Health Club & Spa este remediul excelent impotriva stresului si locul ideal pentru relaxare si buna dispozitie si ofera  accesul gratuit la piscina semiolimpica cu temperatura controlata, sauna, jacuzzi, fitness si optional tenis de masa, masaj profesional combinat cu terapii neconventionale - aromoterapie, cromoterapie.

Hotelul dispune de 77 de camere si apartamente elegante.

Camerele: dotate conform standardelor internationale cu sistem electronic de inchidere, TV prin cablu, linie telefonica internationala, conexiune internet, uscator de par, mini-bar.
Serviciile de masa: In
Restaurant  propriu, mic dejun-bufet suedez (inclus in tariful de cazare), celelalte mese a la carte, fisa cont client.
Nu sunt  incluse:
taxa salvamont (3 lei/pers); taxa de statiune (5% din contravaloarea primei nopti de cazare); taxa de parcare
Alte informatii: room service; seif; servicii de spalatorie; parcare, magazine; coafor; centru de afaceri; transferuri de la/catre aeroport si alte destinatii; plata cu carti de credit.
Salile de conferinta Phoenix, Prometheus, Symposium cu o capacitate de pana la 300 persoane, dotate cu echipamente performante, sunt special amenajate sa satisfaca cele mai exigente solicitari.
 Hotelul New Montana pune la dispozitie o gama larga de servicii business centre, dotari si echipamente: linii telefonice si acces internet la cerere, retroproiector si ecran, flipchart, videoproiector, sistem sonorizare, video, TV color,
DVD, CD. Asistenta tehnica este garantata pe durata desfasurarii evenimentului dvs.