Hotel National Mamaia 2*

Tarife la Hotel National Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel National Mamaia: Situat in centrul statiunii, la 20 m de plaja. P+10. 160 camere duble, din care 120 cu vedere la mare si 40 cu vedere la Lacul Siutghiol. Camerele sunt situate la etaj, dispun de grup sanitar si dus, fara balcon. TV cablu, minibar si aer conditionat incluse in pret.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, sistem bonuri valorice, in restaurantul propriu, categoria I, capacitate 720 de locuri. Restaurantul dispune si de LINIE DE AUTOSERVIRE.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):  primul copil 0-12 ani, gratuit la cazare daca nu solicita pat suplimentar; al doilea copil 0-12 ani, achita 50% din tariful unui loc si beneficiaza de pat suplimentar; 3 adulti se vor achita 2 locuri si 50% pentru a treia persoana, cu pat suplimentar asigurat.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
Alte informatii: Hotelul dispune de 3 lifturi, centrala termica proprie, bar de zi de 60 de locuri. Se accepta animale de companie cu carnet de sanatate si cu plata a 30% din contravaloarea unui loc de cazare. Telegondola, la 150 m. Teren de tenis, la 30 m.