Hotel Narcis Saturn 2*

Tarife la Hotel Narcis Saturn ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Narcis Saturn:Situat la 20 m. de plaja, P + 5 , 327 camere duble, balcon, camere de 2 locuri cu grup sanitar si dus, masa la restaurant propriu cat 2 stele NARCIS, de 700 locuri,piscina in apropiere, bar de zi, terasa de vara

Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantele categoria 2 stele, apartinand de SC THR SATURN. Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

 Tratament balnear: Optional, in bazele de tratament de la hotelurile: HORA, BALADA si SIRENA, cu trimitere de la medic si carnet de sanatate vizat la zi. Se trateaza: afectiuni ale aparatului respirator, digestiv, renal sau circulator, boli reumatismale, boli ale sistemului nervos central si periferic, afectiuni ginecologice. Proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, bai cu namol de Techirghiol, bai sulfuroase, cura geriatrica, dus subacval. Tratamente cu BOICIL, Pell-Amar, Gerovital.

 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, tv cablu si minibar, in limita disponibilului (se achita la receptie).

 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti) : Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, la cazare sau la cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita , pat suplimentar si, optional restul meselor, integral. micul dejun integral.

 Alte informatii: Nu se accepta animale de companie. Intrarea la Aqua Parc Balada sau Cleopatra este contra cost.