Hotel Mirage Medspa Eforie Nord 3*

Tarife la Hotel Mirage Medspa Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Mirage Medspa Eforie Nord: Situat pe faleza, la 50 m de plaja. P+3. 59 camere de doua locuri, 12 apartamente.
Camerele de 2 locuri dispun de balcon, mocheta, geam termopan, grup sanitar si dus propriu. TV cablu, minifrigider si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, in restaurantul propriu, categoria 2 stele, capacitate 100 de locuri, cu terasa. Micul dejun este inclus in tariful de cazare, sistem bufet suedez. Pentru mesele principale, restaurantul pune la dispozitie un meniu international si traditional, a la carte, sau meniu cu doua variante cu alegere incrucisata si testare anticipata. Copii 2-12 ani beneficiaza de 50 % reducere la masa.
Tratament balnear: Optional, se trateaza: boli degenerative, inflamatorii, reumatismale, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, respiratorii si ginecologice, CRESTERE DEFICITARA LA COPII, rahitism, decalcifiere. Tratamentul se poate efectua in: Baza de recuperare medicala ANA ASLAN, din apropiere, SANATORIUL BALNEAR EFOSAN - CLINICA GRAND, Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa, masaj si impachetari cu namol, kinetoterapie, bai galvanice.
Nu sunt incluse in pret: taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-2 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar, cu mic dejun inclus; copii 2-12 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare si primesc pat suplimentar, cu mic dejun inclus;
Alte informatii: Parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Lift, seif, salon de masaj si tratamente estetice, salon de coafura, frizerie, manichiura. Hotelul este situat in apropierea bazei de recuperare medicala si tratament reumatologic ”Ana Aslan”.