Hotel Miorita Neptun 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Miorita Neptun: Situat pe artera principala din statiune. P+5. 334 camere de doua locuri. Camerele de la etaj dispun de balcon, telefon, grup sanitar si dus. TV-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret.
Servicii de masa: In varianta de masa aleasa, micul dejun in sistem bufet suedez,  restul meselor in  sistem “a la carte“ pe baza de bonuri valorice, in restaurantul categoria I,  MIORITA. 3 stele Meniu dietetic, la cerere. Micul dejun nu face obiectul bonurilor valorice si se serveste in restaurantul arondat.

Tratament balnear: Optional, in Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie).
 Facilitati copii (Ón camera cu 2 adulti): Primul copil 0-4,99 ani are gratuitate la cazare cu mic dejun inclus, fara pat suplimentar; 2 adulti + 1 copil 5-11,99 ani, fara pat suplimentar, copilul va beneficia de gratuitate la cazare, dar va achita tariful pentru mic dejun copil redus cu 50 %; al doilea copil 0-11,99 ani va beneficia de tarifele cu reducere 50 %  din tariful pentru adult, cazare cu mic dejun inclus, cu pat suplimentar asigurat. Persoanele cu varsta de peste 12 ani sunt considerate adulte si vor achita, pat suplimentar si micul dejun integral.

Alte informatii: Hotelul dispune de salon coafor-cosmetica, bar de zi, terasa, 2 sali de conferinta cu 40, respectiv 80 de locuri (aparatura audio, video si flipchart), piscina cu acces gratuit. Nu se accepta animale de companie.