Hotel Mercur Mamaia 2*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Mercur Mamaia: Complex MERCUR-MINERVA (fost FATI CLUB)  este situat in centrul statiunii Mamaia, la 25 m de plaja. Cazarea se face in Hotelurile Mercur si Minerva (complet renovat in 2010). Capacitatea complexului este de 280 de camere duble: Mercur - 129 camere duble si Minerva - 151 camere duble.

Camerele  sunt renovate si dispun de: aer conditionat cu unitate individuala, mobilier reconditionat, geamuri duble, parchet, telefon cu acces international, geamuri duble “ termopan “,  balcon, grup sanitar si dus. TV-cablu, frigobar si aer conditionat incluse in pret.

Servicii de masa : in restaurantul propriu, cu terasa, de 500 locuri, clasificat 2 stele. Masa se serveste in sistem bufet, fie cu bratara, fie cu bonuri valorice, in functie de optiunea clientului.

Clientii care solicita bonuri valorice trebuie informati asupra urmatoarelor aspecte: intrarea la micul dejun este 20 ron/pers/zi, la pranz/cina 40 RON/pers/zi.

Fie cu bratari, fie cu bonuri valorice la masa copiii platesc astfel: 0-6 ani gratuit; copiii 7-12 ani platesc 50% din valoarea mesei; copiii 12-18 platesc 70 % din contravaloarea mesei. In valoarea meselor sunt incluse: apa la fiecare masa, vin la cina, mese festive in timpul sezonului pentru anumite sarbatori, alte surprize. Cu bonurile valorice se pot achita atat paturile de la piscina, cat si produsele de bar.

Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune, taxa litoral, paturi plaja/ piscina, inchiriere minge de volei, c/v rachete de tenis, mingea de baschet si cea de fotbal – se achita la receptie.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Primul copil 0-12 ani are gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Al doilea copil 0-12 ani are reducere 50% la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar. Copiii 12-18 ani achita 70 % din c/v unui loc de cazare cu mic dejun, cu pat suplimentar asigurat.

Alte facilitati : terenul de volei  renovat, acces gratuit, mingea de volei se inchiriaza, mese de tenis, acces gratuit, paletele se inchiriaza, terenuri de tenis renovate cu covor, din care unul  multifunctional (baschet, fotbal), rachetele pentru tenis, mingea de baschet si cea de fotbal se inchiriaza, piscina renovata pentru adulti si copii (tobogan umed), acces gratuit piscina, paturi contra cost. Nu exista diferente de tarife intre camerele de la parter si cele de la etaj.