Hotel Meitner Predeal 3*

Tarife la Statiuni Montane

Informatii hotel Meitner Predeal:  Hotelul dispune de 22 camere duble, cu suprafete de 19 -33 mp, 4 apartamente cu suprafate de 32 - 40 mp, restaurant 140 mp ,bar, sala de conferinte de 270 mp, parc de 2500 mp, terasa, parcare. Accesul atat in camere cat si in hotel este pe baza de card. Deoarece camerele sunt mari exista posibilitate introducerii unui pat suplimentar. Hotelul dispune de 20 camere duble standard cu paturi matrimoniale si cu paturi separate cu supraf 19.4 mp, 2 camere duble de lux cu supraf de 33 mp. Camerele pot fi cu balcon (destinate fumatorilor), fara balcon si tip mansarda. In camerele duble exista posibilitatea introducerii unui pat suplimentar. Paturile au dimensiunea de 1.60m x 2m sau 1.90m x 2m. Fiecare camera dispune de baie proprie suprafata 3.5 mp utilata cu cabine dus, ventilator, uscator de par, priza pt. aparatul de ras si priza pentru ondulator par. Prosoapele si lenjeria sunt de buna calitate din bumbac 100%. Pilotele si pernele sunt din puf de gasca iar pentru turistii alergici se ofera pilote si perne ecologice si nonalergice din puf silicon.

Camerele: Dotarea camerelor s-a facut cu mobilier elegant cu furnir de nuc, TV color LCD - Panasonic HD, minibar AKAI, safe pentru pastrarea obiectelor de valoare, retea internet fibra optica cu IP stabil cu acces gratuit, telefon.
Serviciile de masa: in restaurantul propriu  cu  bucatarie traditionala romaneasca  si internationala. Restaurantul MEITNER cat. 3* are capacitate 80 - 100 persoane si permite servirea tuturor meselor in sistem bufet suedez.

Facilitati acordate copiilor: 0-2  ani gratuit la cazare fara pat suplimentar ;2-8 ani achita 20 lei/zi cu conditia cazarii in acelasi pat cu parintii. Nu sunt incluse: convorbirile telefonice si taxa de statiune se achita la receptie
Alte informatii: Sala de conferinte este situata la ultimul nivel al hotelului si are suprafata de 280 mp (capacitate 100 persoane) cu dimensiunile latime 14m, lungime 20m, inaltimea 4,40m. Sala dispune de 2 grupuri sanitare pe sexe, instalatie de sonorizare, videoproiector, ecran proiectie, televizor, telefon, fax, acces internet fibra optica si wireless.