Hotel Medi Golf Yasmine Hammamet 4* All Inclusive

Amplasament
Yasmin Hammamet. Hotel Medi Golf Yasmine Hammamet este situat la 300 m. de plaja cu nisip, 10 km de statiunea Hammamet si la 80 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2007. Hotelul are o singura cladire cu 150 camere, 1 restaurant principal, bar, cafenea, discoteca, club de noapte, 2 sali de conferinta, internet, magazine, schimb valutar, bancomat, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine dintre care, una este acoperita. Umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, sezlongurile si saltelele - cu plata suplimentara.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Camerele
Toate camerele standard au: baie (foehn), toaleta, balcon, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, frigider.

Activitati
Tenis de masa, tenis de camp (sunt 2 terenuri), mini-golf, volei, fotbal, darts, aerobica. Biliardul, sauna, jacuzzi, masajul, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. In apropierea hotelului se gaseste un complex de golf.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, discoteca, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.

Masa
ALL INCLUSIVE: mic dejun, pranz, cina (bufet suedez), gustari, cafea, ceai, desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Tunisia .