Hotel Marina Palace Yasmine Hammamet 4* Demipensiune

Site-ul hotelului: Hotel Marina Palace Yasmine Hammamet

Amplasament
Yasmin Hammamet. Hotel Marina Palace Yasmine Hammamet este situat la 350 m. de plaja cu nisip, 10 km.de centrul statiunii Hammamet, si la 80 km.de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2003, are o singura cladire cu 152 camere, 2 restaurante principale, un restaurant a la carte, 3 baruri,cafenea, discoteca, 3 sali de conferinta, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), sala de jocuri, internet, magazin, schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile si biciclete. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine din care una acoperita. Sezlongurile, saltelele, umbrelele si prosoapele de plaja la piscina si pe plaja sunt fara plata.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Sezlongurile, saltelele si umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
In toate camerele standard exista:baie sau dus (foehn), toaleta, balcon sau terasa,aer conditionat (centralizat), telefon, televizor.Mini-barul este cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de masa, tenis de camp, mini-golf. Biliardul, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. La aproximativ 6 km de hotel se afla complexul de golf Citrus si Yasmine (circula un autobuz fara plata).

Pentru copii
Exista o piscina, sala de jocuri, teren de jocuri, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara.

Masa
Mic dejun si cina - bufet suedez.

Tarife la Sejur Tunisia .