Hotel Marillia Yasmine Hammamet 4* All Inclusive

Site-ul hotelului: Hotel Marillia Yasmine Hammamet

Amplasament
Yasmin Hammamet. Hotel Marillia Yasmine Hammamet este situat pe malul marii langa plaja cu nisip, la 10 km de centrul statiunii Hammamet si la 80 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
Este compus din 3 cladiri si are 273 camere, 3 restaurante, 4 baruri, club de noapte, sala de conferinta, sala de jocuri, salon TV, internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. Exista 3 piscine dintre care una, este acoperita. Umbrelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, sezlongurile si saltelele sunt cu plata suplimentara, prosoapele de plaja - cu garantie.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.

Camerele
Toate camerele standard au: baie sau dus (foehn cu plata suplimentara), toaleta, balcon, aer conditionat (centralizat), televizor, telefon, frigider. Internetul si seiful sunt cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de masa, tenis de camp, mini-golf, volei pe plaja, volei, fotbal, tir cu arcul, darts, aerobic, gimnastica acvatica, sala de forta. Biliardul, nocturna terenului de tenis, sauna, masajul, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive. In apropierea hotelului se afla un complex de golf.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, teren de jocuri, sala de jocuri, discoteca, amfiteatru, paturi pentru copii. Serviciile de bona sunt cu plata suplimentara.

Masa
ALL INCLUSIVE: mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, cina tarzie, cafea, ceai,desert, cateva bauturi alcoolice si racoritoare de productie autohtona.

Tarife la Sejur Tunisia .