Hotel Margaritar Busteni 2*

Tarife la Hotel Margaritar Busteni ; Statiuni Montane

Adresa: Busteni, Prahova, Romania - str. Panduri, nr.2.

Localizare: Hotel Margaritar Busteni este asezat pe cursul raului Prahova, intr-un minunat decor montan, situat la 200m de DN1 Bucuresti-Brasov, la intrare in Busteni (Poiana Tapului) cu o priveliste reconfortanta asupra Masivului Bucegi.

Dotari generale: dispune de 48 locuri de cazare distribuite in: 13 camere duble (2 camere cu pat matrimonial) dotate cu baie cu cabina de dus, telefon, TV cablu, balcon (10 camere), 1 camera tripla dotata cu baie cu cabina de dus, telefon, tv cablu, balcon, frigider, 3 apartamente mici dotate cu dormitor, living, camera pentru copil sau bar, baie cu cada, telefon, frigider, tv cablu si balcon, 1 apartament mare dotat cu doua dormitoare, living si bar. Baie cu cada, telefon, tvcablu, frigider, balcon, restaurant, sala de conferinta cu 20 locuri, bar de zi cu biliard, sauna, sala de sport, jacuzzi.

Dotari camere: baie cu cabina de dus, telefon, TV cablu, balcon;

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copiii cu varsta cuprinsa intre 0 - 9.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar. Copiii cu varsta intre 0-2 ani mananca din portia parintilor. Copiii cu varsta cuprinsa intre 2-10 ani achita masa integral.