Hotel Malibu Mamaia 4*

Tarife la Hotel Malibu Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Malibu Mamaia:Situat la intrarea in statiunea Mamaia, chiar pe marginea plajei, constructie noua, hotelul are o pozitie privilegiata. P+3. 137 camere duble, 22 apartamente. Camerele sunt foarte spatioase, mobilier nou, grup sanitar si dus/cada, balcon, TV-cablu, minifrigider si aer conditionat incluse in tarif. Nu pot fi cazati 3 adulti in camera dubla.
Servicii de masa: Se acorda la varianta de masa aleasa, in restaurantul propriu - 210 locuri, categoria I. Micul dejun este in sistem bufet suedez, restul meselor, in bonuri valorice sau fisa cont. 
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare (se achita la receptie). 
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copii  sub 2 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun; copii  2 -  12 ani beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar dar achita c/v micului dejun  in valoare de 30 ron/zi/persoana ; copii 12-18 ani, achita pat suplimentar si mic dejun =80 lei/zi, restul meselor integral.
Alte informatii: Hotelul ofera toate facilitatile unui hotel de top class, dispune de 4 sali de conferinta cu o capacitate cuprinsa intre 80 si 350 locuri, lobby-bar,
Spa Center cu jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness, masaj, plaja in fata hotelului. Se accepta animale de companie de talie mica cu carnet de sanatate si se plateste 60 ron/noapte.