Hotel Majestic Olimp 3+*

Tarife la Hotel Majestic Olimp ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Majestic Olimp: MAJESTIC *** este situat in centrul statiunii OLIMP, la 150 m de mare. P+ 13. Complet renovat. 153 camere duble cu pat matrimonial, 52 camere duble cu pat dublu si 14 apartamente.

Camerele sunt fara balcon, dispun de geamuri termopan, telefon, mobilier nou, grup sanitar si dus (cadita). Tv-cablu, minibar si aer conditionat, incluse in pret. Apartamentele au living si dormitor.
Servicii de masa: se acorda la varianta de masa aleasa, in restaurantul propriu, clasificat 3 stele. Micul dejun este in sistem bufet suedez. Pranzul,  a la carte in bonuri valorice in perioada 26.05-12.06 si 25.08-12.09 si in bufet suedez, in perioada 13.07-24.08. Cina se serveste a la carte, in toata perioada sezonului estival. Bonurile valorice nu reprezinta pensiune completa.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, salon frizerie, coafura, cosmetic, salon masaj (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copii 0-7,99 ani au gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;  primul copil intre 8-13,99 ani este cazat gratuit in camera, fara pat suplimentar si plateste 50% din serviciile de masa; al doilea copil 8-13,99 ani-obligatoriu pat suplimentar contra cost, la masa, inclusiv micul dejun, urmand a achita 50%; doi adulti si doi copii, obligatoriu cu un pat suplimentar, copii urmand a plati serviciile de masa in functie de varsta; peste 14 ani achita c/v unui loc in dubla, beneficiind de al treilea pat si la masa 100%; pentru extrabed se va achita 30 ron/noapte, tarif fix pentru intreaga perioada.
Alte informatii: Hotelul dispune de bar, piscina privata cu acces gratuit, frizerie, coafor, sala masaj, sala fitness (acces gratuit), sauna (acces gratuit), internet wireless in lobby, parcare gratuita in limita locurilor disponibile, sala de conferinte, minigradina zoologica. Nu se accepta animale de companie.