Hotel Neptun Beach - Sunny Beach 4* All Inclusive

Tarife la Hotel Neptun Beach Sunny Beach ; Hoteluri Bulgaria .

Localizare: Hotel Neptun Beach 4* se afla la o distanta de aproximativ 200 fata de centru, pe tarmul Marii Negre. Cel mai apropiat aeroport este Burgas, la 30 km distanta fata de hotel.
Facilitati Hotel : receptie; lifturi panoramice; lobby bar; restaurant cu terasa si vedere la mare; restaurant cu gradina cu specialitati bulgaresti; karaoke bar; sala de internet; coafor; magazine; piscina interioara; gradina; piscina exterioara cu sezlonguri si umbrele; bar la piscina; jacuzzi; sala fitness; sauna; masaj; baie de aburi; centru de sanatate; mini golf; tenis; internet; casino
Facilitati camere : dispune de 286 camere in total: camere duble (227 de aprox 22 mp) mobilate in stil modern, baie cu dus, uscator de par, telefon, tv satelit, aer conditionat/ caldura, mini-bar (contra taxa), balcon sau terasa (unele cu vedere spre mare). Se pot caza max 2 adulti si 1 copil. Camere Family (10 de aprox 44 mp) 2 camere duble cu usa de legatura. Studiouri (43 de aprox 35 mp) mobilate in stilul camerelor duble, dar mai spatioase si cu vedere spre mare. Se pot caza max 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.
GRATUIT: Accesul la piscina hotelului, umbrelute si sezlonguri la piscina.

Site-ul hotelului: Hotel Neptun Beach Sunny Beach