Hotel Lotus Mamaia 2*+

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Lotus Mamaia: Hotelul Lotus este situat in sudul statiunii Mamaia in apropierea parcului ,,Aqua Magic”, la 50 m distanta de plaja si dispune de 270 locuri repartizate in camere duble (cu 2 paturi si camere matrimoniale – nu permit montarea unui pat suplimentar) si apartamente (4 etaje). Camerele sunt dotate cu: baie proprie cu dus, balcon, TV cablu, frigider, aer conditionat, apa calda-program non-stop, geam termopan, pardoseala din gresie. Camerele de la parter nu au balcon. Apartamentele sunt compuse dintr-un dormitor, un living (canapea extensibila) si 2 bai.

Servicii de masa: Masa este sub forma de bonuri valorice sau fisa cont si se poate servi la 3 restaurante Parc Nord, Parc Sud si Bavaria  - optiunea turistului facandu-se la receptie.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
 0-7 ani primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar, al doilea copil 0-7 ani achita 50% din c/v unui loc de cazare  si beneficiaza de pat suplimentar sau achita 5 lei/zi taxa de utilitati; 7-14 ani  achita 50% din c/v unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimentar sau 5 lei/zi taxa de utilitati; peste 14 ani este considerat adult  si achita tariful integral.

Alte informatii: Repartizarea pe camera se face la receptie. Pe langa spatiile de cazare, hotelul pune la dispozitia turistilor bar de zi, schimb valutar si parcare contra cost in perioada 15.06-31.08 (10 ron/zi/pers). Nu se accepta animale de companie.