Hotel Lido Mamaia 3*

Tarife la Hotel Lido Mamaia ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Lido Mamaia: Situat in partea a doua a statiunii, pe plaja. P+ 5. 8 camere cu un pat, 106 camere cu doua paturi, 11 camere tip garsoniera si 4 apartamente. Camerele sunt renovate si dispun de balcon, mobilier alb, geam termopan, pardoseala din gresie, si covorase, fotolii si masuta, mobilier alb, grup sanitar cu cada renovata si dus. TV-cablu, minibar, telefon si aer conditionat, incluse in pret. Camerele tip garsoniera cu suprafata mai mare, avind in plus fata de camerele de 2 locuri, canapea extensibila si 2 fotolii mari.
Servicii de masa: in varianta de masa aleasa, in restaurantul LIDO, categoria I, in sistem fisa cont.
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, teren de tenis, teren de fotbal, via a vis de hotel, inchiriere jocuri (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copii 0-12 ani, primul copil are gratuitate la cazare si nu beneficiaza de pat suplimentar, al doilea copil plateste 40 % dintr-un loc pe zi si beneficiaza de pat suplimentar. Pat suplimentar - 40 % dintr-un loc de cazare. Peste 12 ani, patul suplimentar este obligatoriu.
Alte informatii: Hotelul dispune de lift, bar de zi, magazin cu produse de artizanat, sala de conferinte (50-100 locuri), acces internet wireless gratuit in receptie, parcare gratuita in limita locurilor disponibile. Nu se admit animale de companie. Agrement: discoteca, terenuri de tenis si fotbal, langa hotel.