Hotel Le Khalife 2*+

Amplasament
Hammamet. Hotel Le Khalife este situat la aproximativ 400 m. de plaja cu nisip, 2 km de centrul statiunii si la 110 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost renovat in anul 2006, are 2 cladiri si 119 camere, un restaurant principal, un bar, bar la piscina, sala de conferinta, sala de jocuri, salon TV, internet, magazine, schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere si biciclete. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine, dintre care una, este acoperita. Clasificarea nationala a hotelului: 3*.

Sezlongurile, umbrelele si saltelele la piscina si pe plaja sunt fara plata.

Camerele
Toate camerele au baie, toaleta, balcon, aer conditionat (individual), telefon. Televizorul si mini-barul sunt cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de masa, volei, tir cu arcul, aerobic, gimnastica acvatica. Biliardul , sauna, jacuzzi, masajul, sporturile acvatice pe plaja sunt cu plata suplimentara. Periodic se organizeaza activitati distractive.

Pentru copii
Exista o piscina, mini-club, teren de jocuri, paturi pentru copii. Periodic se organizeaza activitati distractive pentru copii.

Masa
Mic dejun si cina - bufet suedez.

Tarife la Sejur Tunisia .