Hotel Laguna Mamaia 4*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Laguna Mamaia: Hotelul Laguna este una dintre cele mai noi locatii din Mamaia. Hotelul este un spectacol de inox si sticla. Geamurile sunt de dimensiuni mari si permit sa patrunda privelistea de afara in interiorul hotelului. Hotelul dispune de 34 de camere elegante: 31 de camere duble si 3 apartamente.

Camerele  duble: Toate camerele hotelului au in dotare minibar, uscator de par, linie telefonica internationala, internet wireless, televiziune prin cablu, LCD, seif, climatizare, balcon cu vedere spre lacul Siutghiol.

Servicii de masa: Micul dejun este inclus in tariful de cazare si este in sistem bufet suedez; pranzul si cina pot fi servite in Restaurantul “La Fenice”, situate la parterul hotelului Laguna. Restaurantul La Fenice va primeste intr-o liniste reconfortanta, cu muzica in surdina, pentru a putea avea o conversatie linistita si placuta cu prietenii si a va putea concentra asupra delicateselor servite. Restaurantul are un design modern si o servire ireprosabila si este completat de  terasa mediteraneana, inconjurat fiind de o vegetatie luxurianta.

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): copii cu varsta de pana la 3 ani au gratuitate la cazare si mic dejun; copiii peste 3 achita valoarea integrala a micului dejun; copii 3-14 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar si achita c/v micului dejun ; daca se doreste pat suplimentar se achita 50 de lei in extra sezon si 70 lei in sezon si 100% c/v micului dejun.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Alte informatii:  Hotelul are un centru de conferinte cu o capacitate de 50 de persoane ce dispune de toate facilitatile necesare organizarii de team-building-uri, conferinte, seminarii (videoproiector, retroproiector, ecran flipchart, video, DVD, instalatie de sonorizare), pauzele de cafea se pot organiza la bar sau in lobby, Sunt puse la dispozitia turistilor de asemenea: sala de fitness (acces gratuit), sauna umeda, sauna uscata (acces gratuit), la fiecare nivel al hotelului sunt amenajate terase pe care se poate savura micul dejun, pontonul din tek construit pe malul Lacului Siutghiol poate reprezenta punctul 0 al petrecerilor de pe Litoral sau o dimineata relaxanta intr-un balansoar.