Hotel Laguna Garden Albena 4* All Inclusive

Tarife la Hotel Laguna Garden Albena ; Litoral Bulgaria .

Localizare: Complexul hotelier este alcatuit din hotelurile Laguna Garden, Laguna Mare si Laguna Beach, care se afla chiar la inceputul strazii comerciale din Albena, la 150 metri de plaja si doar la cativa metri de centrul balneologic Medica, unde sunt oferite diferite programe de cosmetica si programe de tratament, precum si sala de fitness.
Facilitati hotel: O cladire eleganta cu sapte etaje si forma arhitectonica in terasa, care dispune de un restaurant cu aer conditionat, cocktail bar, bar langa piscina, piscina acoperita, piscina pentru copii, sala de desene animate cu 280 locuri, magazine, cabinet pentru masaj.
Camere: Hotelul ofera 280 de paturi, dispuse in 145 de camere duble si camere single, precum si in apartamente. Apartamentele, ofera o camera cu doua paturi plus bucatarie, despartite intre ele printr-o usa. Aceste apartamente sunt potrivite pentru concedii de familii alcatuite din 4 persoane adulte si doi copii. Camerele au baie si toaleta, balcon, telefon, televizor cu program prin satelit, aer conditionat, mini bar.
Se ofera spre inchiriere frigidere si seif.

Tarife la Litoral Bulgaria .

Site-ul hotelului: Hotel Laguna Garden Albena