Hotel Kyknos Beach Bungalows Stalida Creta Grecia 3*+ Demipensiune sau All Inclusive

Site-ul hotelului: Hotel Kyknos Beach

Amplasament
Malia-Stalida. Este situat la 200 m. de plaja cu nisip, la aproximativ 1,5 km. de centrul Maliei, la 30 km. de aeroportul din Heraklion. Hotelul Kyknos Beach este amplasat in zona animata a statiunii.
Hotelul
Sunt 135 camere in cladirea principala si in bungalow-uri,1 restaurant principal, piscina, bar, bar la piscina, camera de odihna, sala de internet, schimb valutar, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile, motoscutere, biciclete. Sezlongurile si umbrelele la piscina sunt fara plata, pe plaja se platesc suplimentar.
Clasificarea nationala a hotelului: 4*.
Camerele
Toate camerele standard (aproximativ25 mp.) sunt dotate cu: baie (foen), toaleta, balcon sau terasa, aer conditionat (in cladirea principala - centralizat, in bungalow-individual), telefon, televizor. Seiful si mini-barul se platesc suplimentar. Apartamentul (aproximativ 38 mp.) este compus din 2 dormitoare separate si are toate dotarile standard. Este posibila cazarea a pana la 5 persoane.
Activitati
Darts-ul, biliardul, terenul de tenis, nocturna terenului de tenis, mini-golful se platesc suplimentar. Periodic se organizeaza activitati distractive.
Pentru copii
Exista 2 piscine special amenajate, teren de joaca. Paturile pentru copii, serviciile de bona se platesc suplimentar.

Pentru tarife dati clic aici: Turism prin Aqua Travel si sejur Creta .