Hotel Kaliopa Albena 3* Demipensiune

Tarife la Hotel Kaliopa Albena ; Litoral Bulgaria .

Hotel Kaliopa Albena se afla exact pe plaja larga a complexului. Kaliopa are categoria de trei stele - hotel de lux si este total renovat in anul 2001. Este considerat unul din cele mai cautate hoteluri din Albena.
Facilitati hotel: Hotelul este o cladire de patru etaje, cu doua sectoare si un lift. La dispozitia vizitatorilor sunt: restaurant, bar cu separeuri, snack bar, bar si piscina in aer liber. Serviciu in plus, se ofera spre inchiriere seif la receptie, birou de schimb valutar, parcare, teren de joaca pentru copii, magazine, servici pentru masaje, si inchiriat de frigidere contra cost. In imediata apropiere a hotelului se afla cel mai mare Centru de Tenis din Albena. In apropiere, exista si teren pentru mini golf. Se ofera spre inchiriat biciclete si autoturisme. Exista posibilitatea pentru volei, surfing si inot.
Dotari camere: In fiecare camera a hotelului, este televizor cu program prin satelit, telefon, mini bar, balcon, baie, WC. Hotelul dispune de camere cu paturi supraetajate, perfecte pentru familii cu copii.

Site-ul hotelului: Hotel Kaliopa Albena