Hotel Istria Neptun 2*

Tarife la Hotel Istria Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Istria Neptun:Situat in sudul statiunii Neptun, in zona bazarului, langa lac, 500 m de mare. Hotelul are o capacitate de 110 camere duble dispuse pe 3 etaje, bar, parcare, acces piscina. Camerele sunt renovate: baie cu dus, fara cadita de dus, TV. color, frigobar.  .
Serviciile de masa : Se asigura la restaurantele Insula si Amazon (situate pe plaja). Este recomandat ca micul dejun si cina sa fie servite la restaurantul Insula, iar dejunul pe plaja la restaurantul Amazon.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, inchirieri jocuri distractive (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii pana la 11,99, ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Masa se achita integral. Patul suplimentar, optional, reprezinta 50% din tariful unui loc in camera dubla. Se va prezenta certificatul de nastere.

 Alte informatii: Nu  se accepta animale de companie.