Hotel Intus Vatra Dornei 3*

Tarife la Hotel Intus Vatra Dornei ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

 Informatii hotel: Hotel Intus este situat in centrul statiunii Vatra Dornei si dispune de 147 camere duble dotate cu : baie proprie, tv cablu, telefon si frigider. Camerele duble dotate cu: baie proprie, tv cablu, telefon si frigider.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, categoria 2 stele, 240 locuri, in sistem menu fix.
Tratament: tratamentul balneoterapeutic este asigurat de instalatii pentru bai calde cu apa minerala, pentru Ómpachetari cu namol, instalatii pentru fizioterapie, buvete cu apa minerala pentru cura interna, mofete, Ómpachetari cu parafina, piscina, sala de gimnastica, sauna. Pentru efectuarea tratamentului turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon de pensie. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear. Se trateaza urmatoarele afectiuni: cardiovasculare, reumatismale, post-traumatice, neurologice periferice si centrale, respiratorii, endocrine, ale tubului digestiv si ginecologice. Factori de cura: ape minerale carbogazoase, feruginoase, slab bicarbonate, sodice, calcice, magnezice, hipotone; namol de turba folosit sub forma de bai de namol cat si la impachetari. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.
Nu sunt incluse: taxa hoteliera 3% din tariful de cazare pentru prima zi si taxa de parcare - se vor achita la receptie.
Facilitati copii in camera cu 2 adulti: 0-12 ani gratuit la cazare beneficiaza de 50% reducere la cazare. Patul suplimentar, 50% din tariful de cazare pentru adult.
Alte informatii: Hotelul INTUS dispune de:restaurant de 240 locuri, bar de zi - 40 locuri, lift, baza de tratament, sala de conferinta, sala de gimnastica, sauna, masaj, coafor, frizerie, seif, teren de sport, club, bar, 3 cabinete medicale si parcare. Perioada 08 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare.