Hotel International Baile Felix 4*

Tarife la Hotel International Baile Felix ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel International Baile Felix: Singurul hotel din Romania care detine marca de calitate EUROPESTA. Hotelul este situat Ón partea de sud a statiunii la liziera padurii, la doar 10 km de Oradea. Hotelul este complet renovat si modernizat in 2007. Hotelul dispune de: restaurant de 300 de locuri cu terasa, bar de zi, cofetarie, 3 lifturi,P=11, 80 camere single,107 camere duble, 20 apartamente si 3 camere pentru personae cu dizabilitati.

Camerele: dispun de baie proprie cu uscator de par si halat de baie, tv satelit, frigider, telefon, balcon, aer conditionat, conexiune internet, seif, minibar.
Servicii masa: se acorda Ón unitatea restaurant International, categoria I cu o capacitate de 300 de locuri. Micul dejun  si cina (demipensiune) se servesc in sistem de bufet.
Nu sunt incluse in pret: taxa de statiune ce reprezinta 5% din valoarea primei nopti de cazare; welness, proceduri suplimentare de tratament (se achita la receptie).
Tratament: balneoterapie, hidroterapie-dus subacval, masaj subacval, hidromasaj, electroterapie, inhalatii cu apa termala si medicamente, impachetari si bai cu namol, masoterapie, laserterapie, kinetoterapie, mecanoterapie si impachetari cu parafina. Tratamentul balnear se acorda pentru minim 1 saptamana si include consultatie medicala initiala, 15  proceduri/5 zile lucratoare, cu exceptia zilelor de sambata, duminica si a sarbatorilor legale. Procedurile prescrise se vor reprograma. Asistenta medicala permanenta. Baza de tratament dispune de: instalatii si proceduri de tratament; bai cu apa termala in vana si bazine; elongatii vertebrale in apa si pe masa; hidroterapie (dus subacval, masaj subacval, hidromasaj Caracalla, dusuri speciale: Vichy, Jacuzzi), electroterapie (bai galvanice, bai Stagner, diadinamice, ultrasunete TENS, curenti interferentiali, unde scurte, magnetoterapie), tratamente cu Gerovital, tratamente de cosmetica cu Gerovital, impachetari si bai cu namol (exclusiv la Hotel International), masoterapie (masaj medicinal, limfatic si de relaxare) laseroterapie, mecanoterapie, termoterapie.

Facilitati: (copil in camera cu doi adulti ) : pentru copiii de pana la 12 ani se acorda gratuitate la cazare in cazul in care nu se solicita pat suplimentar; copiii peste 12 ani achita contravaloarea patului suplimentar si mesele integral.

Alte informatii: Hotel dispune de 2 Sali de conferinta (120-200 de locuri), internet gratuit, teren de minigolf,  parcare pazita, salon manichiura, pedichiura, sala de fitness, 2 piscine interioare, 3 piscine exterioare cu apa termana,centru de  tratament si Wellness: bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, masaj, dusuri speciale cu cromo- sau aromo- terapie, jacuzzi, sauna, solar, fitness. In extrasezon, serii cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara “ si “O saptamana de refacere”.