Hotel Insula Neptun 4*

Tarife la Complex Hotel Insula Neptun ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Insula Neptun: Complexul INSULA din statiunea NEPTUN, este situat pe lacul Neptun, aproape de plaja, se remarca printr-o arhitectura in stil mediteranean, hotelul fiind clasat la 4*. La restaurantul, cu specific pescaresc de pe insula, puteti incerca atat preparate exotice, fructe si peste de mare, cat si peste romanesc. Hotelul are camere foarte spatioase, fiecare cu balcon, si vedere superba spre lac si Marea Neagra, avand o capacitate de 50 locuri de cazare din care: 14 camere duble; 4 apartamente; 5 duplex, cu 2 si 3 camere; 2 garsoniere. Fiecare camera este dotata cu: aer conditionat, minifrigider, televizor, acces internet, telefon, baie, room-service.

Serviciile de masa : Se asigura la restaurantele Insula si Amazon (situate pe plaja). Este recomandata ca micul dejun si cina sa fie servite la restaurantul Insula, iar dejunul pe plaja la restaurantul Amazon.
Tratament: Optional, la Policlinica DOINA, renovata in 2004, aflata in apropiere. Se trateaza: afectiuni ale aparatului locomotor, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, ginecologice. Tratament cu namol extras din lacul Techirghiol.
Nu sunt incluse Ón pret: Taxa litoral, taxa salubritate, taxa parcare, inchirieri jocuri distractive (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii pana la 11,99, ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Masa se achita integral. Patul suplimentar, optional, reprezinta 50% din tariful unui loc in camera dubla. Se va prezenta certificatul de nastere.

 Alte informatii: Hotelul are restaurant, crama, terasa, bar. Din fata hotelului se pot inchiria ambarcatiuni, pentru plimbari pe lac. Nu  se accepta animale de companie.