Hotel Ibis Al Barsha Dubai 3* Mic Dejun ori Demipensiune

Site-ul hotelului: Ibis Hotel Al Barsha Dubai

Ibis Hotel Al Barsha Dubai este situat convenabil pe Bulevardul Sheikh Zayed, la aproximativ 500 metri de Spitalul Al Zahra, la 10 minute de mers pe jos de statia de metrou Sharaf DG. Aeroportul International Dubai si zona libera Jebel Ali sunt la aproximativ 25 km, iar Mall of the Emirates este la aproximativ 2 km. Alte obiective la mica distanta cu taxiul (care este ieftin in Dubai): Madinat Souk, Wild Wadi si (plaja) Jumeirah Beach, Media City si Internet City.

Facilitati hotel

Hotelul Ibis Al Barsha dispune de 480 camere spatioase (din care 48 sunt conectate si alte 2 sunt pentru persoane cu dizabilitati), izolate fonic si este situat convenabil pe bulevardul Sheikh Zayed. Hotelul mai are un restaurant, o cafenea, 2 baruri, internet Wi-Fi gratuit in lobby si camere si o parcare privata gratuita.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere twin standard si dubla standard. Toate camerele au aer conditionat si TV LCD, canale TV prin satelit si cu acces gratuit la internet Wi-Fi. De asemenea, fiecare camera are parchet, birou si baie cu uscator de par.

Tarife la sejur Dubai .