Hotel Holiday Village Duni 4* All Inclusive

Tarife la Hotel Holiday Village Duni ; Hoteluri Bulgaria .

Localizare: Holiday Village Duni are rol central in cadrul Clubului. Plaja se afla la 400 m, iar trecerea catre aceasta se face printr-un pasaj subteran. In total complexul dispune de 165 camere duble si 128 camere family.
Caracteristici: Aflat in incinta complexului, restaurantul Sozopol detine o zona pentru nefumatori precum si una pentru copii. Cel de-al doilea restaurant aflat in complex Mehana ofera un bogat sortiment de mancaruri traditionale bulgaresti.
Facilitati ale complexului: lobby bar, pool-bar si bar, 7 terenuri de tenis, piscine cu zona speciala pentru copii, sauna, gimnastica in aer liber, jacuzzi, mountain bike center, tir cu arcul, hipodrom (cu plata).
Dotari camere: aer conditionat, satelit tv, telefon, frigider, safe, uscator de par, gresie, balcon.
Sistemul All Inclusive: mic dejun, pranz, gustari, cafea si gustari, cina si gustari tarzii, toate in stil bufet; bauturi racoritoare, cafea si ceai, bauturile alcoolice locale. Aerobic, stretching, tenis, tenis de masa, tir cu arcul, darts. De asemenea, programele de animatie, jacuzzi, sauna, gimnastica, centrul de fitness, animatie pentru copii.

Site-ul hotelului: Hotel Holiday Village Duni