Hotel Holiday Inn Downtown Dubai 4* Mic Dejun ori Demipensiune

Site-ul hotelului: Holiday Inn Downtown Hotel Dubai

Hotel Holiday Inn Downtown Dubai este un hotel de 4 stele, parte din lantul hotelier Holiday Inn Hotels & Resorts localizat in centrul zonei Deira. Hotelul beneficiaza de o pozitie buna aflandu-se la o distanta de doar 500 m de statia de metrou (Rigga Metro), la 1 km de Golful Dubai, 2 km de bazar (Gold Souk), 3 km de mall si de Muzeul Dubai, 4 km de plaja Jumerah, 5 km de aeroport (Dubai International Airport), 12 km de Zoo Dubai si la 45 km de desert (Safari). Hotelul este ideal pentru turistii care cauta luxul si in special pentru oamenii de afaceri acesta oferind servicii business de calitate superioara. De asemenea hotelul este cunoscut si pentru mancarea delicioasa cu specific oriental ce poate fi servita in cadrul bistro-ului.

Unitatea de cazare detine un numar de 139 de camere ce sunt dispuse pe 7 etaje. Hotelul pune la dispozitia turistilor urmatoarele facilitati: restaurant, bistro, cafenea, bar, club de noapte, piscina, sauna, masaj, sala fitness, servicii medicale, parcare privata, servicii rent-a-car, servicii concierge, sercivii schimb valutar, aer conditionat, telefon fix, sercivii baby-sitting, room service, servicii curatatorie-spalatorie, spatiu nefumatori, facilitati pentru oameni cu handicap. De asemenea, hotelul ofera si servicii business, in acest sens exista 2 sali de conferinte dotate cu echipamente moderne, sala pentru receptie, servicii catering si un staff specializat ce sta la dispozitia clientilor pentru organizarea unor evenimente de business perfecte pentru aproape 200 de persoane.

In cele 139 de camere hotelul ofera urmatoarele dotari: aer conditionat, baie cu cada/dus si telefon, uscator par, telefon fix, WiFi, TV, minibar, seif, birou si detector fum.

Pentru relaxarea si destinderea turistilor hotelul are amenajat un club de noapte unde clientii se pot distra pe o muzica buna, piscina, sauna, servicii masaj si un club fitness unde clientii pot beneficia la cerere de un trainer personal.

Serviciile de alimentatie sunt asigurate in cadrul unui restaurant si al unui bistro unde turistii pot experimenta gusturi inedite cu specific oriental dar si international. Hotelul mai are amenajate o cafenea si un bar unde turistii se pot bucura savurand o cafea orientala sau un cocktail racoritor.

Tarife la sejur Dubai .