Hotel Hercules Jupiter 3*

Tarife la Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel Hercules Jupiter:situat la doar 15 m de malul marii; construit si dat in functiune in anul 2007. P+2. 23 camere duble si 1 apartament. Camerele de 2 locuri   sunt cu vedere la mare, dispun de tamplarie PVC cu geam termopan, mobilier modern si elegant, telefon, sistem de climatizare prin centrala proprie si bai cu cabine de dus complet utilate. TV cablu, acces internet, minibar, sistem de climatizare, incluse in pret.
Servicii de masa: Se asigura in restaurantul propriu categoria I, capacitate 75 de locuri in salonul cu aer conditionat si 75 de locuri pe terasa. Restaurantul pune la dispozitia turistilor preparate din peste proaspat gatite dupa retete marinaresti si preparate cu spacific romanesc si international. Micul dejun, inclus in tariful de cazare. Optional pranzul si cina in sistem de bonuri valorice.
 Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate, cursuri de initiere pentru scafandrii amatori, inchiriere echipamet scufundare (se achita la receptie)
 Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-10 ani, gratuit la cazare si achita 7.5 ron pentru mic dejun/zi. Tariful pentru patul suplimentar este de 50% din tariful unui loc de cazare; cazarea in regim de single reprezinta 80% din tariful unei camere duble.
Alte informatii: Hotelul dispune de restaurant cu o arhitectura cu totul inedita avand constructia in forma de vapor cu o capacitate de 75 de locuri in salon cu aer conditionat si 75 de locuri pe terasa vaporului la doar 10 m de mare, club nautic ce ofera de la simple plimbari pe mare cu barca cu vasle pana la inchirierea de echipament de scufundare si cursuri de scufundari cu instructori scafandri de clasa internationala. Parcare gratuita.