Hotel Hefaistos Sovata 2*

Tarife la Hotel Hefaistos Sovata ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel Hefaistos Sovata: Cadru natural impadurit. Situat la intrarea in statiune. Hotelul dispune de: 140 locuri de cazare Ón camere duble si apartamente. Camerele duble sunt dotate cu tv-cablu, telefon, baie cu dus, 2 paturi, geam termopan, mocheta pe jos; apartamentele sunt formate din 2 camere, geam termopan, mocheta noua, 2 paturi Ón fiecare camera.

Servicii masa: masa se acorda Ón unitatea Restaurant Hefaistos, categoria a-II-a Ón sistem meniu fix sau bonuri valorice.
Tratament: 47,60 RON/zi/pers, in baza de tratament Lacu Ursu. Tratamentul include: consultatie medicala, 5 proceduri prescrise de medic, (masaj medica, electroterapie, tratament galvanic, impachetari cu parafina). Se trateaza: afectiuni ginecologice, afectiuni reumatismale (degenerative, inflamatorii, abarticulare), afectiuni post-traumatice, afectiuni neurologice periferice, afectiuni asociate (endocrine, cardiovasculare). Tipuri de proceduri si instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde la vane si bazine cu ape minerala sarata; instalatii pentru aplicatii calde cu namol; instalatii pentru tratamente ginecologice (irigatii vaginale cu apa minerala si tampoane vaginale cu namol); bazine pentru kinetoterapie; instalatii pentru electro- si hidroterapie, sala de gimnastica medicala, masaj medical; instalatii si amenajari pentru aerohelioterapie si bai in aer liber in Lacul Ursu.
Nu sunt incluse: taxa hoteliera ce reprezinta 5% din tariful de cazare pentru prima zi.
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Pentru copii pana la 7 ani insotiti de parinti cazarea va fi gratuita. Copii cu varsta peste 7 ani achita 50% din c/v unui loc cazare si beneficiaza de pat suplimentar.

Alte informatii: restaurant (250 locuri); bar de zi (32 locuri); magazin de suveniruri. Partia de schi se afla la 5 km in statiune, la altitudinea de 1200 m, are 2 trasee, ambele avand 1100 m, diferenta de nivel 350 m, dotata cu telescaun, schi-lift, scoala de schi, monitor de ski. Perioada 03 ianuarie-31 mai si dupa 1 septembrie cu orice zi de intrare. Oferte speciale: “Decada balneara“ si “O saptamana de refacere”.