Hotel Hebe Sangeorz-Bai 2*

Tarife la Hotel Hebe Sangeorz-Bai ; alte hoteluri, la Statiuni Balneare

Informatii hotel: Hotelul este situat in centrul statiunii, la poalele muntilor Rodnei, la alt. de 435 m si dispune de  437 camere duble si  7 apartamente.
Camerele duble sunt complet renovate si dotate cu: baie, tv cablu, telefon, mobilier nou, minibar; apartament: 2 dormitoare, 2 bai, tv cablu, minibar, telefon, mobilier nou.
Servicii masa: se acorda Ón restaurantul Clasic sau Dietetic, categoria a IIa Ón sistem fisa cont / portie.
Baza de tratament a hotelului Hebe are 2 sectii de balneofizioterapie: hidroterapie si termoterapie. Sectia de hidroterapie cu saloane pentru: bai minerale, bai cu plante medicinale, bai cu bule de gaz, bai de membre cu agitator; dus sul, dus cu rozeta; bai de sezut, dus de sezut. Sectia de termoterapie efectueaza proceduri cu parafina si cataplasme cu namol mineral. Se trateaza afectiuni: ale tubului digestiv, hepatobiliare, de nutritie si metabolism, reumatice, vasculare periferice, ale cailor respirator, anemie, alergii, nevroza astenica. Pentru tratament turistii asigurati vor prezenta bilet de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de asigurari de la C.A.S.

Nu este inclus in pret: taxa statiune (se achita la receptie).

Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): 0-12 ani gratuit la cazare fara pat suplimentar.
Alte informatii: 2 restaurante, bar de zi, 2 Sali  de conferinte, baza de tratament, cabinet de acupunctura, agentie de turism, parcare, lift, masaj, curatatorie piscina exterioara. Nu se accepta animale de companie.