Hotel Hasdrubal Thalassa Yasmine Hammamet 5*

Site-ul hotelului: Hotel Hasdrubal Thalassa si Hotel Hasdrubal Thalassa Yasmine Hammamet

Amplasament
Yasmin Hammamet. Hotel Hasdrubal Thalassa Yasmine Hammamet este situat pe malul marii la 12 km de centrul statiunii Hammamet si la 80 km de aeroportul din Monastir.

Hotelul
A fost deschis in anul 1992. Hotelul are o cladire principala si 211 camere de tipul Suite, 1 restaurant principal, 3 restaurante a la carte (bucatarie italiana, tunisiana, dietetica), 3 baruri, club de noapte, sala de conferinta, internet wireless (in spatii amenajate in hotel), internet, magazine, schimb valutar, frizerie, spalatorie, serviciu medical, camera de depozitare a bagajelor, parcare auto, inchiriere de automobile. La receptie se pot inchiria seifuri. Exista 2 piscine, dintre care una este acoperita. Sezlongurile, umbrelele si saltelele la piscina si pe plaja sunt fara plata, prosoapele de plaja - cu garantie.

Hotelul face parte din grupa: “The leading hotels of the World”. Vila prezidentiala a hotelului, Salambo, este inregistrata in Cartea Recordurilor ca avand cele mai mari apartamente Suite din lume.

Camerele
Toate camerele au: baie sau dus (foehn, halate), toaleta, bideu, balcon sau terasa, aer conditionat (centralizat), telefon, televizor, mini-bar. Seiful este cu plata suplimentara.

Activitati
Tenis de camp (2 terenuri), sala de forta, sauna, baie de aburi, jacuzzi. Biliardul, lectiile de tenis, centrul de recuperare prin terapie marina sunt cu plata suplimentara. Centru de recuperare prin terapie marina. In apropierea hotelului se afla un complex de golf.

Pentru copii
Exista un teren de jocuri. Paturile pentru copii si serviciile de bona sunt cu plata suplimentara.

Masa
Mic dejun - bufet suedez.

Tarife la Sejur Tunisia .