Hotel Grand Eforie Nord 3*

Tarife la Hotel Grand Eforie Nord ; Statiuni pe litoralul romanesc

Informatii hotel: Situat la 100 m de plaja, langa sanatoriul GRAND, construit 2006, are 13 camere de doua locuri, 2 apartamente, 2 duplexuri dispuse pe doua nivele.

Camerele: de la etajele 1 si 2 dispun de balcon. Camerele au acces pe baza de cartel, au internet gratuit, cabine cu dus cu hidromasaj, uscator de par, apa calda si caldura,mocheta, mobilier nou, doua fotolii. TV-cablu, minifrigider si aer conditionat, incluse in pret, doua paturi/pat matrimonial.
Servicii de masa: In Varianta de masa aleasa, la restaurant 3 stele GRAND, cu terasa - 120 de locuri, micul dejun in varianta de meniu, pranz si cina in sistem bonuri valorice.
Tratament balnear: Optional, se trateaza: boli degenerative, inflamatorii, reumatismale, ale sistemului nervos periferic, dermatologice, respiratorii si ginecologice. Tratamentul se poate efectua in CLINICA GRAND. Cura heliomarina, namol sapropelic, bai reci si calde, apa sulfuroasa, masaj si impachetari cu namol, kinetoterapie, bai galvanice, electroterapie, bai de plante, bai de sare. In tratament se folosesc apa si namolul sapropelic de Techirghiol-unic in Europa. Persoanele care au trimitere de la medic si care pot face dovada platii catre asigurarile de sanatate beneficiaza de tratament gratuit. 
Nu sunt incluse in pret: Taxa litoral, taxa salubritate (se achita la receptie).
Facilitati copii (in camera cu 2 adulti): Copiii 0-10 ani au gratuitate la cazare, fara pat suplimentar; copiii peste 10 ani achita 50% din tariful unui loc de cazare Ón camera dubla si primesc pat suplimentar. 
Alte informatii: Contra cost, turistii pot beneficia de sauna, jacuzzi, salon cosmetic, masaj, sala de conferinte. Parcare gratuita, piscine cu acces gratuit. Hotelul functioneaza intreaga perioada a anului.